Szanowni Rodzice!
W bieżącym roku szkolnym obowiązują następujące zasady dokonywania wpłat za obiady w naszej szkole:
Wpłat należy dokonywać na numer konta 44 1020 3206 0000 8202 0108 7725
Za PAŹDZIERNIK 2024 dla uczniów klas I – VIII wynosi 121,00 zł (22 dni x 5,50).
Prosimy o niezwłoczne dokonanie wpłat i składanie deklaracji.
Przykładowy przelew powinien zawierać następujące dane:
Odbiorca: Szkoła Podstawowa nr 4 w Lubartowie
W tytule wpłaty należy wpisać: imię i nazwisko dziecka / klasa / za m-c ……..,
np.: obiady/Jan Kowalski /1a /wrzesień.
Wpłat prosimy dokonywać od 1 września 2024. (Nie wcześniej ! )
Prosimy również o zapoznanie się z regulaminem stołówki, oraz o wydrukowanie i wypełnienie deklaracji korzystania z obiadów i złożenie jej w sekretariacie szkoły do 6 września 2024 r.
Aneks do Regulaminu Stołówki 2024
Deklaracja korzystania z obiadów
JADŁOSPIS
PONIEDZIAŁEK (18.11.2024 r.)
Makaron z serem i masłem (makaron świderki ( z pszenicy) ser biały półtłusty ,
masło ( z mleka ) , cebula. (alergeny: 1,3)
Herbata owocowa
WTOREK (19.11.2024 r.)
Rosół z makaronem (makaron krajaneczka jajeczna ( z pszenicy ) , włoszczyzna
(seler), pierś i podudzie z kurczaka , wołowina , cebula, pietruszka nać (alergeny:1,6,7,9)
Kompot truskawkowy
ŚRODA (20.11.2024 r. )
Pyzy z mięsem i masłem (masło ( z mleka ) , mąka pszenna , skrobia ziemniaczana ,
jaja kurze) ( alergeny: 1,3,7)
Surówka z czerwonej kapusty ( cebula , jabłko, pomarańcza, olej roślinny )
Kompot porzeczkowy
CZWARTEK (21.11.2024 r.)
Zupa pieczarkowa z makaronem ( korpusy i udka drobiowe , ziemniaki , włoszczyzna,
pieczarki , makaron świderki ( z pszenicy)
(seler) , czosnek) Pieczywo pszenno- żytnie ( zboża zawierające gluten) ( alergeny:
1,7,9)
Jogurt truskawkowy 150g
Kompot śliwkowy
PIĄTEK (22.11.2024 r.)
Ryba w sosie porowym ( Ryba ( miruna), mąka pszenna (z pszenicy) , jaja kurze,
mleko, śmietana 30%, (warzywa : marchew ( seler) , pietruszka ) , cytryna, koperek) (
alergeny : 1,3,7)
Ziemniaki z koperkiem
Surówka kiszonej kapusty ( cebula , jabłko , natka pietruszki , olej roślinny)
( alergeny : 6 )
Herbata z cytryną
* Prezentowane menu może ulec zmianie z powodu techniczno-zaopatrzeniowych.
Szczegółowy wykaz składników produktów i dań dostępny u intendentki. Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz czarny i ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, papryka słodka i ostra, sól morska i zgodnie z informacją producentów mogą one zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, jaj, soi, selera, i gorczycy. Pogrubiona czcionka oznacza produkty, w których mogą wystąpić alergeny zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 z dnia 25.10.2011r.